วันพุธที่ 13 มีนาคม พ.ศ. 2556

Cocoa prevent heart disease


Many people tend to drink bitter coffee to savor the sweetness of the drink easier to "Cocoa" is to know if tea can prevent heart disease and stroke have. 

The team of researchers from the University of Melbourne, Monash study Islam with an Australian sample of 2,013 individuals who are at risk for coronary heart disease and stroke. Because those people have high blood pressure. High cholesterol. And overweight. 

The study found that the consumption of cocoa or a concentration of 70% of the 100 g Dark chocolate is just one block from the panel. Every day, about 10 years of constant exposure to the disease in 2 patients decreased. 

That is so because the cocoa. Has antioxidants called poly-phenols are effective in expanding blood vessels. It can lower blood pressure and improve blood circulation. The addition of cocoa and apple red and blue berries, green tea poly phenol was. 

Drink for the benefit of cocoa. Featured Recipe Hot Cocoa for Health made simple by bringing soymilk 2 cups pour into a pot over medium heat as the heat (but not to a boil), then add cocoa powder concentration of 70% down to 2 teaspoons and sugar organic. 2 teaspoons sugar or artificial ingredients to combine. Pour into a glass and then drink the warm neck reduce the risk of coronary heart disease and stroke. It is not recommended to fully use cocoa. Dark chocolate or eating only way to prevent the disease. Health care should be taken to reduce the risk. For those who are already in these patients. May consult a doctor for this method is an extension.

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น